Градини и тяхното изграждане от G8STUDIO

Изграждане на градини наричаме процеса между проектирането и поддръжката. За да бъде едно изграждане хубаво, то преди това трябва да съществува хубав проект. След като вече такъв има, ние, от G8STUDIO, можем да гарантираме, че Вашата градина ще бъде най-малко хубава колкото проекта.

Това се получава само и единствено поради наличието на няколко фактора, които смеем да твърдим, че притежаваме:

Организация

Фактор, на който залагаме. При добра организация се намалят грешките, излишните разходи и загубата на време. Това ни дава възможността да работим при различни условия, едновременно  на няколко обекта, както и ни позволява ротация на персонала, което води до това специфичната работа да се извършва от хора с нужната квалификация.

Материали

Друг важен фактор за изграждането на качествени градини са материалите, които се използват при реализирането на един проект. Тук нашите специалисти се намесват не само с иновативност, но и с познаване на пазара, възможност за отстъпки в цената и бързи срокове. При избора им винаги залагаме първо на качество и след това на преференциални цени.

Растителност

Растителността не слагаме в графата с материали, поради това, че за нас тя е жива и към нея трябва да се отнася с особено внимание. Всички растителни видове, които използваме, снабдяваме от различни места, като не се ограничаваме от българските граници. Използваме и вносни видове, които вече са показали висока издържливост и декоративна стойност. Всеки един екземпляр е избиран ръчно от наш служител. И тук, както при материалите, се отличаваме с иновативност и информираност за пазара и цените. Не разполагаме със собствено производство, което означава, че нямаме навика да пласираме налична растителност и по-този начин да лишим решението на обектите от разнообразие или правилен избор на растителност.

Оборудване

Тук оборудването не играе толкова голяма роля, но все пак е важно с оглед правилното и бързо извършване на дейностите по изграждане на обекти. Тук ние лично не разполагаме с абсолютно всичко нужно, като багер например. За момента не намираме за рентабилно закупуването на такава. За сметка на това, можем да се похвалим с това, че сме в отлични отношения с фирми за отпускане на едра техника под наем, както и с подизпълнители.

Екип

Екипът, който работи по изграждането на обекти е между 2 и 10 човека. Винаги присъства технически ръководител, който е квалифициран за извършваните дейности. Тук работят хора, които са се доказали пред нас, като отговорни и трудолюбиви. Спазваме нормите за нормално протичане на работата. Дискретността също е приоритет.


Всички тези предпоставки ни дават основанието и самочувствието да твърдим, че ние можем да реализираме всеки един проект перфектно и в срок, като цената със сигурност ще Ви удовлетвори след като видите продукта.

Ако всичко това преставлява интерес за Вас или просто имате въпроси, моля свържете се с нас чрез формата за контакт в горния десен ъгъл на сайта или ТУК.

Също така не пропускайте да ни харесате във Facebook.