Джи Ейт Студио ООД е фирма с над 8 години опит в сферата на озеленяването и ландшафтната архитектура.

Екипът на фирмата е една от най-големите ни ценности.

Ето част от нас.


SONY DSC
Траян Анастасов

Рождена дата: 21.06.1988
Професия: Ландшафтен архитект
Области: Ландшафтна архитектура, архитектура, строителство, уеб дизайн, реклама, мениджмънт

Роден в Стара Загора, завършва средното си образование в гимназията по строителство ПГСАГ “Лубор Байер”, специалност Архитектура и строителство, която бива подкрепена и от свидетелство за строителен техник III-та степен. Следва безпроблемно завършване на Лесотехнически университет, гр.София, специалност ландшафтна архитектура. По време на учението Траян е работил на различни места, като длъжностите са разнообразни – от управител на студио за татуировки до градинар. Също така попада на work-and-travel програма, където прекарва едно лято в САЩ. През годините натрупва опит в сферата на озеленяване в България и чужбина. Това неизменно води до момента, в който решава да се развива и в съдружие с неговия приятел и колега Велизар. Отварят G8STUDIO през 2013 г. Оттогава Траян е управител на фирмата и освен това се специализира в развитието на компанията, рекламата, техническото обезпечаване на дейността и др.


Management
100%
Communication
90%
Creativity
95%
Design
70%
Hard work
60%
Awesomeness
99%

IMG_5050 (2)-
Велизар Бухов

Рождена дата: 12.10.1989г
Професия: Ландшафтен архитект
Области: Ландшафтна архитектура, строителство, мениджмънт, човешки ресурси, механика, ръководител

Роден в гр. София, в семейство на двама инженери. Две години по-късно семейството се завръща в гр.Ямбол. Завършва средното си образование в математическа гимназия ПМГ “Атанас Радев”. След това насочеността му към изкуствата и вниманието към детайлите го насочват към Лесотехническия университет в гр. София. Завършва специалност Ландшафтна архитектура. През годините е натрупал голям опит в озеленяването, като е работил в почти всички негови фази. И при него назрява момента, в който развитието трябва да премине в друго измерение. След основаването на фирмата Велизар е управител и освен това се специализира в управлението на персонал, ръководството на обекти по изграждане и поддръжка, и др.


Management
75%
Communication
80%
Creativity
85%
Design
70%
Hard work
90%
Awesomeness
90%


SONY DSC
Пламена Цекова

Рождена дата: 30.06.1990г.
Професия: Ландшафтен архитект
Области: Ландшафтна архитектура, декоративна растителност, дизайн, арт инсталации, рисуване, флорален дизайн и декорации

Родена в гр.Видин, завършва средното си образование в природоматематическа гимназия “Екзарх Антим I” с профил математика и информатика. Способността да рисува и анализира, творческите възможности, въображението и любовта към цветята и природата я пращат в специалност ландшафтна архитектура в Лесотехнически университет, гр. София. По време на студентството си участва в различни студентски конкурси и пленери, като заема първи места, а през 2013 година получава престижната титла “Студент на годината за специалност ландшафтна архитектура”.
Завършва престижно и с отличия.
Oт есента на 2014 тя е част от екипа на G8STUDIO, като се занимава предимно с дизайн и изготвяне на проекти, визия и реклама на фирмата, флорален дизайн и др.


Management
60%
Communication
85%
Creativity
90%
Design
95%
Hard work
90%
Awesomeness
100%


1104701-Пламен Турлаков

Рождена дата: 17.05.1989
Професия: инженер
Области: Архитектура, строителство, инженерни съоражения, ръководител.

 Роден в гр. Ямбол, завършва средното си образование в математическа гимназия ПМГ “Атанас Радев”. Логическата мисъл и добрите познания по математика го тласкат към строителството, но естетическият му усет го насърчава да запише една по-интересна инженерна специалност и по-точно строителство и архитектура на сгради и съоръжения във ВСУ “Любен Каравелов”. Завършва бързо и започва да работи в сферата на озеленяването и ландшафтната архитектура в различни фирми. Техническото му образование го превръща в ценен кадър при изграждането на градини, поради наличието на различни инженерни съоръжения. От лятото на 2014г. Пламен работи за G8STUDIO, като инженер-специалист и технически ръководител на един от най-големите ни обекти.


Management
85%
Communication
80%
Creativity
90%
Design
70%
Hard work
95%
Awesomeness
90%


36187844_10213979720640355_8101269370728087552_n

Ина Пеева

Рождена дата: 14.05.1992
Професия: Ландшафтен архитект
Области: Ландшафтна архитектура, декоративна растителност, дизайн, арт инсталации,
флорален дизайн, декорации и ръководител

Родена в град Габрово, завършва средното си образование в Национална Априловска Гимназия, специалност Английски език. Но любовта й към изобразителното изкуство и природата я отвеждат към Лесотехнически Университет, гр.София, където следва и безпроблемно завършва специалност ландшафтна архитектура.


Management
85%
Communication
80%
Creativity
90%
Design
85%
Hard work
95%
Awesomeness
99%