Лятна промоция!

Личен двор, градина към частно заведение, обществена зона... Всяка една зелена площ има потенциал да бъде устроена така, че да е красива, зелена и уютна, отговаряща на Вашите изисквания. Възползвайте се от предстоящата ни лятна промоция за изработка на индивидуален професионален ландшафтен проект за Вашата градина! Само в периода 01.06-01.08.2018г. цената за проектиране е 2,80лв/кв.м !!! (при минимум 500лв)   Повече информация може да намерите Тук. Изготвени ландшафтни проекти - в галерията, подразделение Проекти.

Есента е тук

Есента отново е тук, а с нея и чувството за безвъзвратно и прекалено бързо отминало лято. И въпреки потискащото застудяване и мрачното време навън, нека погледнем от другия ъгъл на нещата - красотата е навсякъде около нас. Нужно е само за малко да спрем, да си отдъхнем и да се огледаме. ТАЗИ ЕСЕН… Тази есен, както всички други, идва с листопади и мъгли. Но когато вятърът задуха, сякаш думи в стихове реди. Може би отлитащите птици пишат по небето – с крила. Може някой в обич да се врича, срещнал като чудо любовта. Тази есен е като момиче: гледаш ли го с влюбени очи, то изглежда много по-красиво. И сред зима пролетно цъфти… Елица Ангелова

Студентски конкурс

  На 17.03.2017г фирмата ни беше поканена да журира на организиран от "Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД" и „Център за продължаващо обучение" на ЛТУ студентски конкурс. Идеята бе да се даде шанс на младите, свободомислещи и иновативни специалисти в ландшафтната архитектура, да се изявят и покажат своите нестандартни виждания за парково и ландшафтно устройство. Инициативи от такъв тип дават възможност на студентите да израстват, да развиват творческите си умения и начина на мислене. Благодарни сме за предоставената от "Дънди Прешъс Металс Челопеч ЕАД" възможност да вземем участие в инициативата. По този начин, гледайки от другата страна на монетата, ние също се развиваме, усъвършенстваме и подобряваме способностите си. Повече информация за конкурса - тук.    

Работа в Лондон!

Джи Ейт Студио ООД обявява отворени работни позиции за градинар - озеленител. Работното място е в гр. Лондон, Англия. Позицията е подходяща за млади хора, които имат интерес към озеленяването, ландшафтната архитектура и работата в чужбина.  Работата е интензивна и се извършва по строг график. Основни изисквания: отговорност към поетите задължения средно образование шофьорска книжка, кат.B английски език - средно ниво С предимство: образование по специалността опит в работата Какво предлагаме ние: работа, организирана по иновативен начин обучение в България - 1 седмица обучение в Лондон - до 2 седмици работа в млад и амбициозен екип работа с ново и професионално оборудване асистиране за заминаване и настаняване преференциални цени за наем на жилище self employed заплащане: 8-10 паунда/час + tips ясна бонус система възможност за продължаване на работа след края на сезона в друг отдел. Моля, при интерес към обявата, да изпратите CV с актуална снимка на office@g8-studio.com За допълнителна информация и въпроси:  0888670177 /Георги Стоянов/  

Октоберфест, 2016 – х-л Хилтън, гр. София

Октоберфест е най-прочутия и масивен бирен фест за годината. Милиони туристи се стичат от всички точки на света, за да отпразнуват качествено бирения празник. Не всеки от нас обаче може да отдели време и финанси, за да замине. Затова сме щастливи да заявим, че в България вече има място, където ежегодно и качествено се чества Октоберфест. И не говорим само за немската бира, произведена специално за мюнхенския фест, страхотните наденички, меса и брецели, специално поканения немски диджей, за който е малко да кажем, че си "разбира от работата", но и цялостната атмосфера, декор, светлини, множество маси и пейки, и стотици души. Да, всичко това е достатъчно да те потопи в магията на празника, независимо от географията. Нашият екип имаше удоволствието, съвместно с колегите от отдел поддръжка и отдел домакинство на хотел Хилтън София, да изготви и осигури един малък, но значим и осезаем елемент от цялата картинка, а именно - декорацията. Истинско удоволствие е да навлезеш дълбоко в традициите и културата на празника, и да пресъздадеш атмосферата, от която той се нуждае. И когато го направиш, работиш върху автентичността на различните елементи и добавиш най-последния щрих - всичко сякаш е на мястото си и винаги е било там. Точно, каквото си го виждал в представите си. Точно каквото трябва да бъде. Искрено благодарим на възложителте от Хотел Хилтън София, за предоставената възможност да направим и участваме в нещо ново и интересно. Също благодарим и за тяхната помощ, за постигането на цялостната визия на този чудесен празник!   За да не ви отегчаваме и заливаме с дълги писания, преустановяваме и пускаме снимки от атмосферата на събитието. Приятно гледане!   / Снимки от приготовленето на празника - all day, all night / .. И от самото събитие ! /снимките са предоставени от Хотел Хилтън София/    

Декорация – градинско парти

На 14.07.2016г имахме удоволствието да вземем участие в голямо събитие на наш клиент, а именно - 15-тата годишнина на хотел Хилтън, гр. София и нейното честване. Концепцията за празненството бе различна, оригинална и изключително подходяща за сезона - градинско винтидж парти. Нашата работа, разбира се, бе в сферата на декора и украсата.  "Welcome" арка с дървени щайги, множество и разнообразно украсени бурканчета с градински цветя, вертикални висящи композиции с цветя и свещи, декор на маси, светещи в тъмното дървета и още много други елементи проектирахме и изработихме. За да ви потопим по-осезаемо в атмосферата на празненството, разгледайте качените от нас снимки.  

Живот за Вашата градина с Автоматизирана Поливна Система!

Лято е. Слънцето грее, птичките пеят, хората са усмихнати и позитивни. Няма по-прекрасно време от това. Не бива обаче да забравяме своята градина през този сезон. За да бъде тя свежа и зелена се нуждае от редовно ежедневно поливане. Най-лесният и дълговечен вариант за това е изграждането на АВТОМАТИЗИРАНА ПОЛИВНА СИСТЕМА. Осигурете живот за градината си и освободете себе си от бремето на досадното ръчно поливане! Потърсете ни сега !  

Пролетна промоция 2015!!!

Възползвайте се от нашата пролетна промоция! Заявете поддръжка за Вашата градина до 30 АПРИЛ 2015г. и получавате 30% отстъпка от цената за дейността за първите 3 месеца. *важи при сключване на (едногодишен) сезонен договор *Удължен срок на промоцията!   Може да разгледате някои от нашите обекти, както и начина, по който ги поддържаме, ето ТУК.

Корпоративна поддръжка

Изключително сме горди да споделим с Вас, че от 23.09.2014 Джи Ейт Студио ООД в сътрудничество с местна фирма поддържа зелените площи на територията на Dundee Precious Metals - с.Челопеч. (more…)