Поддръжка от G8STUDIO

G8STUDIO се занимава с интензивна и екстензивна поддръжка на всички видове градини и терени. След години опит на българския и чуждестранен пазар, нашите специалисти събраха своя опит и създадоха един отработен екип, който съчетава всичко най-хубаво и избягва негативното, свързано с поддръжката на градини.

Оборудване

Оборудването, с което работим, е първо качество – бензинови, професионални машини. Ръчните инструменти са с отлично качество. Всичко това е важно, защото един човек без подходящо оборудване може да бъде добър и всеотдаен в работата си, но няма да успее да постигне резултат, какъвто би постигнал с подходящо оборудване.
Разполагаме с всичко нужно, за да предоставяме в отлично качество дейностите, описани по – долу.

Дейности

Дейностите, които предлагаме, извършваме в определен от нас график, който съчетаваме с желанията и възможностите на клиентите.

Най-общо тях можем да разделим в няколко групи:

  • Грижа за тревата – косене, окантване, аериране, вертикулиране, валиране, третиране с препарати против болести и плевели, торене, поливане, подсяване и други.
  • Грижа за декоративната растителност – подрязване, торене, третиране с препарати против болести и вредители, санитарни и прореждащи сечи, подвеждане, привързване, засаждане и пресаждане и др.
  • Грижа за всичко останало – почистване и обдухване на терена, събиране на изсъхнали листа и отпадъци, изграждане на нови елементи, настройване на поливната система и др.

Екип

Екипът, който осъществява поддръжка на градини, винаги се състои от поне двама души. Те винаги са с опит и са компетентни за извършването на всяка една дейност. Запознати са с техниката, с препаратите и с инструкциите за безопасност. Поне един от тях има знания, отнасящи се до растителността. Същото се отнася и за ландшафтно-архитектурните елементи. Всички те притежават минимум средно образование. Възможността да са студенти по ландшафтна архитектура е висока.

Организация

Предпоставките, които изброихме горе, ни дават възможността да предоставим една гъвкава и безкомпромисна организация на поддръжката на Вашия двор, градина или предприятие. При започване на поддръжката, съобразяваме следното:

  • Частен двор, заведение или голямо предприятие – ние винаги ще дойдем в подходящото за Вас време. Независимо дали имате деца, които почиват на обяд или клиенти, които си пият кафето сутрин – за нас Вашето удобство е важно.
  • След уговорен ден, освен ако атмосферните условия не го позволяват, ние по един или друг начин ще дойдем, независимо от всичко.
  • Вие сте на почивка или далеч от дома и не искате никой да го посещава? Ние сме готови да разместим графика за Вас и да направим така, че пропускането на една седмица, да не се отрази негативно на Вашия двор.
  • Никога няма да допуснем несвършена работа поради технически или друг проблем – ние винаги намираме решение.

Ако поддръжката, която осигуряваме, представлява интерес за Вас или просто имате въпроси, моля свържете се с нас чрез формата за контакт в дясната горна част на сайта или ТУК.
Не забравяйте да харесате и нашата Facebook страница!