Галерия

Частен двор, гр. Сливен

Изготвен проект за ландшафтна архитектура на частен двор.

МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ: гр. Сливен

ПЛОЩ: 600кв.м.

Практичност
100%
Естетика
90%
Ексцентричност
80%
Конкурентна цена
100%

Leave a Comment

Your message.

Who are you?

Similar Projects