Галерия

Частен двор, с.Рельово

Изцяло проектиран и изграден от нас частен двор към еднофамилна къща.

Началните работи по изграждането започнаха края на 2015-началото на 2016 година.

Изградена е автоматизирана поливна система; теренът е изравнен, като са следвани проектните наклони от проекта за вертикално планиране; насипана е плодородна хумусна почва; засадена е декоративна висококачествена дървесна, храстова и цветна растителност; изградено е градинско осветление, управляващо се от клиента ни посредством личния му смартфон.

В резултат от качествената поддръжка, която извършваме на терена, за една година дворът изглежда в толкова добро, свежо и развито състояние.

Ако имате интерес към частта с проекта и ландшафтната идея за този обект, може да се запознаете тук – към проекта.

Снимки, показващи състоянието на обекта преди и след нашата намеса – тук.

Leave a Comment

Your message.

Who are you?

Similar Projects
Реконструкция на частен двор

  Понякога се налагат и ремонтни дейности на вече изградения двор. В този случай имаше изграден скат и зеленчукова градина. С настъпването на летния сезон ние приехме предизвикателството да променим изцяло облика на този двор. След грубия строеж на басейна започна и нашата работа, а именно: удължаване и профилактика на съществуващата поливна система полагане на едрогабаритни скални късове засаждане на 50 Лейландски кипариса полагане на 240 кв.метра тревен чим засаждане на декоративна растителност и треви в скалните кътове Настоящият обект е проектиран и изграден през 2020 година в рамките на по-малко от 2 месеца.

изграждане, поддръжка, Преди/След
Поддържане на зелен тревен килим

За постигането на зелен тревен килим не е нужно само косене и поливане. Нужна е ежеседмична грижа, която включва: косене с чисти машини контролирано торене с подходящия тор добре настроена поливна система борба с широколистните вредители борба с различни видове вредители

поддръжка
Озеленяване на фамилна къща, гр.София

Добре планираният работен процес е несъмнено гаранция за бързото и качественото изпълнение на даден проект. Ние, от Джи Ейт Студио ООД, започваме от калта и правим чудеса! Дворът, който днес Ви представяме, е изграден през 2018 година за по-малко от 4 месеца. Интересен факт е, че на обекта бяха поставени над 120 тона готов тревен чим. Вашите идеи стават реалност с помощта на нашия екип от млади и мотивирани професионалисти. Проектант: Viridis Landscape Architects Изпълнител: G8 Studio Обект: Фамилна къща, гр.София

изграждане
Изграждане и поддържане на частен двор, гр.София

Несъмнено към добре проектирания дом е нужно да има и добре проектирана градина! Ние, от G8 Studio, се стараем да удовлетворим желанията на нашите клиенти и да създадем една уникална градина. Настоящият обект е проектиран и изграден през 2018 година в рамките на по-малко от 4 месеца. А на снимките може да видите резултати от добрата поддръжка, която нашия екип полагаше през изминалите два сезона!  

поддръжка